Първи международен фестивал на изкуствата "Море от звезди"

Sea of Stars / Sea of StarsОрганизатор -

Фестивалът има за цел да събере на едно място любители артисти от различни жанрове на изкуството - народни танци, модерен балет, класически балет, хип-хоп, танцово шоу, спортни танци, народно пеене, поп пеене, инструменталисти, артисти, илюзионно изкуство, източни бойни изкуства, изобразително изкуство, фотография, мажоретни състави и др. В рамките на фестивала артистите ще имат възможност да общуват помежду си, да репетират, да се обучават под ръководството на професионални изпълнители и педагози и да се изявяват на сцени пред многобройна публика в Китен и Приморско. През фестивалните дни ще бъде подготвен концерт - спектакъл, в който на една сцена ще се изявят най-добрите изпълнители сред участниците във фестивала, подбрани от професионални изпълнители и продуценти заедно с популярни български артисти от различни жанрове на изкуството, сред които Криско, СкандаУ, Тита, Графа, Орлин Павлов, призьори от различни музикални формати, танцьори от най-популярните танцови формации "Филип Кутев", "Българе", "Чинари", "Майсторите на танца", народните изпълнители Румяна Попова, Володя Стоянов и мн. др. Най-добрите изпълнители ще получат награди - видеоклип, авторска песен, професионален аудио запис, ваучер за подпомагане на участието на групи и индивидуални изпълнители в следващото издание на фестивала "Море от звезди" и във фестивала "Чуйте Девин" в хотел "Орфей", безплатно участие в следващото издание на фестивала "Море от звезди" и във фестивала "Чуйте Девин" в хотел "Орфей". Всички участници ще получат плакети и грамоти за участие.
По време на фестивала за участниците са подготвени много забавни игри и предизвикателства - ще изработват пясъчни фигури на плажа, ще пеят и ще се веселят около лагерен огън, ще изберат Мис и Мистър Лято, ще се радват на топлото южно море и на юлското слънце, ще посетят атрактивни забележителности в региона.
Участници във фестивала могат да бъдат не само талантливи изпълнители и артисти, но и техни близки, приятели и семейства. По този начин фестивалът ще се превърне в общо семейно или приятелско изживяване.
Това може да бъде Вашата незабравима ваканция с дъх на море.


Публикувано от: Гергана Димитрова

Данни за контакт

Tелефон:
e-mail: